Hoe voorkom je waterschade aan natuurstenen oppervlakken?

Problemen met waterschade op natuursteen

Natuurstenen oppervlakken zoals marmer en graniet zijn populair in woningen vanwege hun elegante uitstraling en duurzaamheid. Echter, deze oppervlakken zijn gevoelig voor waterschade. Water kan doordringen in de poriën van de steen, wat leidt tot vlekken, verkleuring en uiteindelijk schade aan de steen. Dit probleem komt vaak voor in keukens, badkamers en buitenruimtes waar natuursteen wordt blootgesteld aan water en vocht. Mensen zoeken naar een oplossing die hun natuurstenen oppervlakken beschermt tegen waterschade zonder de natuurlijke uitstraling te veranderen. Het product moet eenvoudig aan te brengen zijn en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Bescherm natuursteen met Lithofin MN Bescherming

Lithofin MN Bescherming biedt de ideale oplossing om natuurstenen oppervlakken te beschermen tegen waterschade. Dit product is een oplosmiddelhoudende impregnering op basis van hoogwaardige siloxaanverbindingen. Het maakt de behandelde oppervlakken waterafstotend, waardoor de opname van water met 80 tot 90 procent wordt verminderd. Dit helpt om vlekken en schade door water te voorkomen, terwijl de waterdampdoorlaatbaarheid behouden blijft. Lithofin MN Bescherming laat geen film of glans achter op het oppervlak, waardoor de natuurlijke uitstraling van de steen behouden blijft. Het is geschikt voor alle zuigende natuursteensoorten, zoals graniet, marmer, kalksteen en zandsteen. Voor gebruik moet het product met een schone kwast, borstel of roller worden aangebracht op een droge en schone ondergrond. Bij sterk zuigende oppervlakken kan het nodig zijn om de behandeling na 30 minuten te herhalen. Lithofin MN Bescherming is zowel binnen als buiten te gebruiken en biedt langdurige bescherming tegen waterschade.

Lithofin

Lithofin MN Bescherming

Normale prijs €18,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Bescherming voorkomt waterschade aan natuurstenen oppervlakken en behoudt de natuurlijke uitstraling, geschikt voor binnen en buiten.