Hoe voorkom je dat cotto vloeren dof worden?

Hoe voorkom je dat cotto vloeren hun glans verliezen en dof worden?

Cotto vloeren staan bekend om hun warme en natuurlijke uitstraling. Maar door dagelijks gebruik en blootstelling aan vuil kunnen deze vloeren na verloop van tijd hun glans verliezen en dof worden. Dit kan vooral een probleem zijn in drukke ruimtes zoals woonkamers en keukens. Wanneer de vloer zijn glans verliest, ziet het er minder aantrekkelijk uit en kan de uitstraling van de ruimte aanzienlijk verminderen. Het is dus belangrijk om een effectieve manier te vinden om cotto vloeren te beschermen tegen slijtage en dofheid.

Breng Lithofin Cotto Brillant aan om cotto vloeren een frisse uitstraling en diepe kleur te geven

Lithofin Cotto Brillant is speciaal ontwikkeld om cotto vloeren te beschermen en hun glans te herstellen. Dit product bevat natuurlijke en natuurverwante wassen en polymeren, opgelost in water. Bij het aanbrengen vormt Lithofin Cotto Brillant een glanzende laag op het oppervlak van de vloer, waardoor de kleur wordt verdiept en de beschermende werking toeneemt. Dit zorgt ervoor dat de vloeren er weer fris en levendig uitzien. Het gebruik is eenvoudig: voeg af en toe een kleine hoeveelheid van het product toe aan het schoonmaakwater of breng het onverdund aan op sterk versleten vloeren. Na ongeveer 30-60 minuten droogtijd, kun je de glans nog extra versterken door de vloer te polijsten. Lithofin Cotto Brillant is alleen geschikt voor binnengebruik en kan worden toegepast op cotto, kleitegels, terracotta en andere soortgelijke oppervlakken.

Lithofin

Lithofin Cotto Brilliant/glansmilk

Normale prijs €17,95
Inclusief BTW.

Lithofin Cotto Brillant beschermt cotto vloeren tegen dofheid en geeft ze een frisse glans. Geschikt voor binnengebruik.