Hoe voorkom je dat blauwe hardsteen dof wordt?

Hoe behoud je de glans van blauwe hardsteen zonder ingewikkelde onderhoudsprocedures?

Blauwe hardsteen is een prachtige en duurzame steensoort die veel gebruikt wordt in huizen en tuinen. Ondanks zijn robuustheid kan blauwe hardsteen na verloop van tijd dof worden, vooral bij regelmatig gebruik en blootstelling aan weersomstandigheden. Vuil, stof en dagelijkse slijtage kunnen de glans verminderen en de steen minder aantrekkelijk maken. Veel mensen weten niet hoe ze hun blauwe hardsteen effectief kunnen schoonmaken zonder het risico te lopen de steen te beschadigen. Hierdoor kan het oppervlak er onverzorgd uitzien, wat afbreuk doet aan de esthetische waarde van de ruimte. Het is daarom essentieel om een reinigingsproduct te gebruiken dat de steen schoonmaakt en tegelijkertijd de glans behoudt.

Gebruik Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen om de natuurlijke glans van de steen te behouden

Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen is speciaal ontwikkeld om de glans van blauwe hardsteen te behouden zonder ingewikkelde onderhoudsprocedures. Dit product biedt een milde reiniging die de steen beschermt en schoon houdt. Door regelmatig gebruik van Lithofin MN blijft de blauwe hardsteen er mooi en glanzend uitzien. Meng een scheut van het product (ca. 20 ml) met een emmer warm water (ca. 8 liter). Veeg het oppervlak schoon met een natte doek en laat het laagje vocht dat achterblijft drogen. Voor sterk vervuilde oppervlakken kan een hogere concentratie worden gebruikt. Lithofin MN is geschikt voor alle blauwe hardsteen oppervlakken, zowel binnen als buiten, en zorgt ervoor dat de steen minder gevoelig is voor vlekken en eenvoudiger te onderhouden is.

Lithofin

Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen

Normale prijs €14,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Onderhoudsproduct biedt milde reiniging voor blauwe hardsteen. Beschermt de natuurlijke glans en voorkomt vlekken.