Hoe verwijder je ingetrokken olievlekken op je garagevloer?

Hoe verwijder je olievlekken van garage-inritten?

Olievlekken op garage-inritten kunnen een groot probleem zijn. Door dagelijks gebruik trekken olievlekken diep in het beton, wat het moeilijk maakt ze volledig te verwijderen met reguliere schoonmaakmiddelen. Deze vlekken zijn niet alleen lelijk, maar kunnen ook gladheid veroorzaken, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden. Daarom is het belangrijk om een product te gebruiken dat speciaal is ontworpen om deze hardnekkige vlekken effectief aan te pakken en te verwijderen.

Effectieve reiniging met Lithofin OIL-EX

Lithofin OIL-EX is de ideale oplossing voor het verwijderen van olievlekken van garage-inritten. Deze gebruiksklare, gelachtige pasta lost olieachtige, vettige en oliehoudende verontreinigingen op en absorbeert ze effectief. Breng Lithofin OIL-EX dik aan op het droge oppervlak, ongeveer 2 mm dik, en laat het 12 uur drogen. Bedek het eventueel met folie om te snel drogen te voorkomen. Zodra de pasta volledig wit is geworden, veeg je het poeder weg. Voor diepere vlekken kan de behandeling een of twee keer worden herhaald. Lithofin OIL-EX is geschikt voor diverse oppervlakken zoals natuursteen, betonsteen en cementestrik, waardoor het een veelzijdige keuze is voor garage-inritten en andere absorberende ondergronden.

Lithofin

Lithofin OIL-EX

Normale prijs €22,45
Inclusief BTW.

Lithofin OIL-EX is een krachtige olievlekkenverwijderaar voor betonvloeren. Ideaal voor garage-inritten en werkplaatsen.