Hoe verwijder je epoxyhars-resten van natuursteen?

Hoe verwijder je hardnekkige epoxyhars-resten van natuurstenen oppervlakken zonder ze te beschadigen?

Natuurstenen oppervlakken zijn geliefd vanwege hun duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Echter, het verwijderen van epoxyhars-resten van deze oppervlakken kan een grote uitdaging zijn. Epoxyhars is een sterk en duurzaam materiaal dat vaak gebruikt wordt voor het verlijmen en afdichten van natuursteen. Bij het aanbrengen kunnen er echter resten achterblijven die moeilijk te verwijderen zijn. Veel schoonmaakmiddelen zijn niet geschikt voor natuursteen en kunnen de oppervlakte beschadigen of verkleuren. Het is daarom essentieel om een product te gebruiken dat effectief is tegen epoxyhars, maar ook veilig voor natuursteen. Een verkeerd product kan leiden tot permanente schade aan het oppervlak, wat kostbaar kan zijn om te repareren.

Gebruik Lithofin Resin-EX om epoxyhars-resten effectief en veilig van natuursteen te verwijderen

Lithofin Resin-EX is speciaal ontwikkeld om epoxyhars-resten van natuurstenen oppervlakken te verwijderen zonder schade te veroorzaken. Dit product is veilig voor alle soorten natuursteen, waaronder marmer, graniet en leisteen. Voor gebruik moet de oppervlakte droog zijn. Breng Lithofin Resin-EX royaal aan op de epoxyhars-resten en laat het enkele minuten inwerken. Gebruik vervolgens een schrobborstel of pad om de resten voorzichtig te verwijderen. Spoel het oppervlak goed af met schoon water. Lithofin Resin-EX zorgt ervoor dat het natuurstenen oppervlak schoon en onbeschadigd blijft. Dit product is ideaal voor zowel binnen- als buitenoppervlakken en biedt een duurzame oplossing voor het verwijderen van epoxyhars.

Lithofin

Lithofin Resin-EX

Normale prijs €34,95
Inclusief BTW.

Lithofin Resin-EX verwijdert epoxyhars-resten van natuurstenen oppervlakken. Veilig en effectief, geschikt voor binnen en buiten.