Hoe verwijder je dagelijks vuil van natuurstenen vloeren?

Dagelijks vuil op natuurstenen vloeren aanpakken

Natuurstenen vloeren, zoals marmer en graniet, geven een huis een elegante uitstraling. Ze zijn echter gevoelig voor dagelijks vuil, zoals stof, modder en etensresten. Dit vuil kan de vloer dof maken en de natuurlijke schoonheid aantasten. Veel schoonmaakmiddelen zijn niet geschikt voor natuursteen, omdat ze te agressief zijn en de beschermende laag kunnen beschadigen. Hierdoor kan de vloer sneller slijten en zijn glans verliezen. Mensen willen een reinigingsproduct dat effectief is tegen dagelijks vuil, maar zacht genoeg om de vloer niet te beschadigen. Het product moet gemakkelijk te gebruiken zijn en geschikt voor regelmatig gebruik.

Effectieve reiniging met Lithofin MN Wash & Clean

Lithofin MN Wash & Clean is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van natuurstenen vloeren. Dit mild alkalische reinigingsconcentraat bevat hoogwaardige natuurlijke zepen en speciale reinigingsstoffen. Het product maakt vuildeeltjes los van het oppervlak en houdt ze vast tijdens het reinigen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Bovendien zorgt Lithofin MN Wash & Clean voor een flinterdunne, wasvrije onderhoudsfilm die de kleur en structuur van de vloer benadrukt. Voor gebruik voeg je een scheutje van het concentraat toe aan een emmer lauwwarm water. Dweil de vloer zoals gewoonlijk en laat de vochtige laag opdrogen zonder na te spoelen. Dit product is geschikt voor alle soorten natuursteen, zoals marmer, travertin en betonsteen, en kan zowel op gepolijste als ongepolijste oppervlakken worden gebruikt. Lithofin MN Wash & Clean is veilig voor dagelijks gebruik en helpt je natuurstenen vloer mooi en schoon te houden.

Lithofin

Lithofin MN Wash & Clean

Normale prijs €14,45
Inclusief BTW.

Lithofin MN Wash & Clean verwijdert dagelijks vuil van natuurstenen vloeren zonder schade, ideaal voor regelmatig gebruik.