Hoe verwijder je cementsluier van natuurstenen vloeren?

Hardnekkige cementsluier op natuursteen

Na het leggen van natuurstenen vloeren kan er een cementsluier achterblijven. Deze sluier is een laagje van cement- en voegmiddelresten dat lastig te verwijderen is. Cementsluier kan de uitstraling van de vloer sterk verminderen en zorgt voor een doffe en vuile look. Vooral na nieuwbouw en renovaties is dit een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om deze sluier snel en grondig te verwijderen om de natuurlijke schoonheid van de natuurstenen vloer te herstellen. Veel huishoudelijke schoonmaakmiddelen zijn niet effectief genoeg voor deze taak en kunnen zelfs schade veroorzaken aan het oppervlak van de natuursteen. Daarom heb je een speciaal product nodig dat sterk genoeg is om de cementsluier te verwijderen zonder de vloer te beschadigen.

De effectieve oplossing voor cementsluier

Lithofin MN Cementsluierverwijderaar is speciaal ontwikkeld om hardnekkige cementsluier van natuurstenen vloeren te verwijderen. Dit krachtige reinigingsmiddel bevat een combinatie van zuren en roestwerende componenten die cementsluier, mortelresten, kalkaanslag en roest effectief oplossen en verwijderen. Het is veilig te gebruiken op alle zuurbestendige natuursteensoorten zoals graniet, gneis en kwartsiet. De toepassing is eenvoudig: verdun Lithofin MN Cementsluierverwijderaar met water, breng het aan met een borstel en laat het enkele minuten inwerken. Daarna goed schrobben en grondig afspoelen met schoon water. Voor het beste resultaat moet je de ondergrond goed voorbereiden en eventuele gevoelige oppervlakken beschermen tegen spetters. Lithofin MN Cementsluierverwijderaar zorgt ervoor dat je natuurstenen vloer weer schoon en stralend wordt, zowel binnen als buiten.

Lithofin

Lithofin MN Cementsluierverwijderaar

Normale prijs €12,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Cementsluierverwijderaar verwijdert effectief cementsluier van natuurstenen vloeren, veilig voor binnen en buiten gebruik.