Hoe verwijder je cementsluier van keramische vloertegels?

Hardnekkige cementsluier op keramische tegels

Na het leggen van keramische vloertegels blijft er vaak een cementsluier achter. Dit is een laagje cement- en voegmiddelresten dat moeilijk te verwijderen is. Cementsluier kan de uitstraling van de tegels sterk verminderen en zorgt voor een doffe en vuile look. Vooral na nieuwbouwprojecten en renovaties is dit een veelvoorkomend probleem. Om de keramische vloertegels er weer netjes uit te laten zien, is het belangrijk om een effectief reinigingsmiddel te gebruiken dat de cementsluier volledig verwijdert zonder de tegels te beschadigen. Gewone schoonmaakmiddelen zijn vaak niet sterk genoeg om deze hardnekkige resten te verwijderen.

De effectieve oplossing voor cementsluier

Lithofin KF Cementsluierverwijderaar is speciaal ontwikkeld om hardnekkige cementsluier van keramische vloertegels te verwijderen. Dit krachtige reinigingsmiddel bevat een combinatie van speciale zuren en ondersteunende werkstoffen die cementsluier, mortelresten, kalkaanslag en roest effectief oplossen en verwijderen. Het is geurarm en ontwikkelt geen corrosieve dampen, waardoor het veilig binnenshuis te gebruiken is. Voor gebruik, verdun het product met water volgens de instructies, breng het aan met een borstel en laat het enkele minuten inwerken. Schrob daarna het oppervlak grondig en spoel het goed af met schoon water. Herhaal indien nodig de behandeling voor hardnekkige resten. Lithofin KF Cementsluierverwijderaar zorgt ervoor dat uw keramische vloertegels weer schoon en stralend zijn, zowel binnen als buiten. Dit product is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken en maakt de reiniging eenvoudig en effectief.

Lithofin

Lithofin KF Cementsluierverwijderaar

Normale prijs €12,95
Inclusief BTW.

Lithofin KF Cementsluierverwijderaar verwijdert effectief cementsluier van keramische vloertegels, veilig voor binnen en buiten gebruik.