Hoe reinig je natuurstenen oppervlakken zonder beschermlaag te beschadigen?

Uitdagingen bij het reinigen van natuurstenen oppervlakken

Natuurstenen oppervlakken, zoals marmer en graniet, zijn geliefd vanwege hun duurzaamheid en prachtige uitstraling. Deze oppervlakken worden vaak gebruikt in keukens, badkamers en vloeren. Het regelmatig schoonmaken van natuursteen is belangrijk om de schoonheid te behouden, maar het kan ook lastig zijn. Veel schoonmaakmiddelen bevatten agressieve chemicaliën die de beschermende laag van de natuursteen kunnen aantasten. Dit kan leiden tot krassen, verkleuringen en een doffe uitstraling. Mensen zoeken daarom naar een reinigingsproduct dat effectief is tegen vuil en vet, maar de beschermlaag van de natuursteen niet beschadigt. Het is belangrijk dat het product veilig is voor regelmatig gebruik en eenvoudig toe te passen.

Lithofin MN Wash & Clean: veilige reiniging voor natuursteen

Lithofin MN Wash & Clean biedt de perfecte oplossing voor het reinigen van natuurstenen oppervlakken zonder de beschermlaag te beschadigen. Dit mild alkalische reinigingsconcentraat bevat hoogwaardige natuurlijke zepen en speciale reinigingsstoffen. Het maakt vuildeeltjes los van het oppervlak en houdt ze vast tijdens het reinigen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Bovendien zorgt Lithofin MN Wash & Clean voor een flinterdunne, wasvrije onderhoudsfilm die de kleur en structuur van de natuursteen benadrukt. Voor gebruik voeg je een scheutje van het concentraat toe aan een emmer lauwwarm water. Dweil de vloer zoals gewoonlijk en laat de vochtige laag opdrogen zonder na te spoelen. Dit product is geschikt voor alle soorten natuursteen, zoals marmer, travertin en betonsteen. Lithofin MN Wash & Clean is veilig voor dagelijks gebruik en helpt je natuurstenen oppervlakken mooi en schoon te houden.

Lithofin

Lithofin MN Wash & Clean

Normale prijs €14,45
Inclusief BTW.

Lithofin MN Wash & Clean reinigt natuurstenen oppervlakken effectief zonder de beschermlaag te beschadigen, ideaal voor dagelijks gebruik.