Hoe maak je blauwe hardsteen werkbladen in de keuken schoon?

Hoe reinig je blauwe hardsteen werkbladen in de keuken zonder ze te beschadigen?

Blauwe hardsteen is een populaire keuze voor werkbladen in de keuken vanwege zijn duurzaamheid en aantrekkelijke uitstraling. Echter, bij dagelijks gebruik kunnen vuil, vet en etensresten zich ophopen op het oppervlak, wat de steen er minder mooi uit laat zien en de hygiëne beïnvloedt. Veel schoonmaakmiddelen zijn te agressief voor blauwe hardsteen en kunnen krassen of dofheid veroorzaken. Daarom is het belangrijk om een product te gebruiken dat vuil effectief verwijdert zonder het oppervlak te beschadigen. Een milde en effectieve reiniger is essentieel om de schoonheid en integriteit van de blauwe hardsteen te behouden.

Gebruik Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen voor een effectieve reiniging die veilig is voor keukenoppervlakken

Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen is speciaal ontwikkeld om blauwe hardsteen werkbladen veilig en effectief te reinigen. Dit product bevat milde, maar krachtige reinigingsmiddelen die vuil en vet losmaken zonder de steen te beschadigen. Voor regelmatig gebruik meng je een scheut (ongeveer 20 ml) Lithofin MN met een emmer warm water (ongeveer 8 liter). Veeg het werkblad schoon met een natte doek en laat het resterende vocht drogen. Voor sterk vervuilde oppervlakken kun je een hogere concentratie van het product gebruiken. Lithofin MN is geschikt voor alle blauwe hardsteen oppervlakken, zowel binnen als buiten, en zorgt ervoor dat de steen minder gevoelig is voor vlekken en gemakkelijker te onderhouden blijft.

Lithofin

Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen

Normale prijs €14,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Onderhoudsproduct reinigt blauwe hardsteen werkbladen effectief en veilig. Beschermt tegen vlekken en slijtage.