Hoe maak je betonstenen oppervlakken schoon van olie- en vetvlekken?

Hoe verwijder je olie- en vetvlekken van betonstenen oppervlakken?

Betonstenen oppervlakken, zoals opritten, terrassen en tuinpaden, zijn populair vanwege hun duurzaamheid en robuuste uitstraling. Echter, deze oppervlakken kunnen snel vuil worden door olie- en vetvlekken, vooral als ze worden gebruikt voor voertuigen of buitenkeukens. Olie- en vetvlekken zijn moeilijk te verwijderen en kunnen de betonstenen permanent verkleuren als ze niet op de juiste manier worden behandeld. Veel schoonmaakmiddelen zijn niet effectief genoeg of kunnen het oppervlak beschadigen. Dit maakt het belangrijk om een speciaal product te gebruiken dat de vlekken effectief aanpakt zonder schade aan te richten aan de betonstenen.

Breng Lithofin Resin-EX aan om olie- en vetvlekken effectief te verwijderen van betonstenen oppervlakken

Lithofin Resin-EX is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van olie- en vetvlekken van betonstenen oppervlakken. Dit product is eenvoudig in gebruik en biedt een snelle en effectieve oplossing voor hardnekkige vlekken. Voor gebruik moet het oppervlak droog zijn. Breng Lithofin Resin-EX royaal aan op de vlekken en laat het enkele minuten inwerken. Gebruik vervolgens een borstel of pad om de vlekken voorzichtig te verwijderen. Spoel het oppervlak grondig af met schoon water. Lithofin Resin-EX zorgt ervoor dat de betonstenen schoon en onbeschadigd blijven, ideaal voor zowel binnen- als buitenoppervlakken. Regelmatig gebruik helpt om de oppervlakken in optimale conditie te houden.

Lithofin

Lithofin Resin-EX

Normale prijs €34,95
Inclusief BTW.

Lithofin Resin-EX biedt effectieve verwijdering van olie- en vetvlekken op betonstenen. Geschikt voor binnen- en buitengebruik.