Hoe houd je terrazzo oppervlakken glanzend?

Terrazzo oppervlakken behouden hun glans

Terrazzo oppervlakken zijn populair vanwege hun duurzaamheid en unieke uitstraling. Ze worden vaak gebruikt in keukens, badkamers en andere binnenruimtes. Echter, na verloop van tijd kunnen deze oppervlakken hun glans verliezen door dagelijks gebruik en blootstelling aan vuil en vocht. Dit maakt het moeilijk om terrazzo schoon en vlekvrij te houden. Veel schoonmaakmiddelen bieden niet de gewenste bescherming en kunnen zelfs de terrazzo aantasten. Het is daarom belangrijk om een product te gebruiken dat specifiek is ontworpen om terrazzo oppervlakken te beschermen en hun glans te behouden.

Bescherm en onderhoud terrazzo met Lithofin MN Politoer Vloeibaar

Lithofin MN Politoer Vloeibaar is ideaal voor het beschermen en onderhouden van terrazzo oppervlakken. Deze politoer bevat hoogwaardige wassen die een glanzende en beschermende laag op de terrazzo achterlaten. Het product is eenvoudig in gebruik en zorgt voor een langdurige bescherming tegen vuil en vlekken. Voor gebruik schud je de fles goed en breng je een dunne, gelijkmatige laag politoer aan met een schone doek of vilt. Laat de politoer indrogen en poets het daarna op met een zachte linnen doek of polijstvilt. Voor sterk zuigende ondergronden kan het nodig zijn om meerdere lagen aan te brengen. Deze behandeling zorgt ervoor dat je terrazzo oppervlakken weer stralen en beschermd zijn tegen dagelijkse slijtage.

Lithofin

Lithofin MN Politoer Vloeibaar

Normale prijs €24,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Politoer Vloeibaar houdt terrazzo oppervlakken glanzend en beschermt tegen vuil en vlekken. Eenvoudig aan te brengen en te polijsten.