Hoe houd je natuurstenen werkbladen streeploos schoon?

Schoonmaakuitdagingen voor natuurstenen werkbladen

Natuurstenen werkbladen, zoals die van marmer en graniet, zijn populair vanwege hun luxe uitstraling en duurzaamheid. Echter, deze oppervlakken kunnen snel vuil worden door dagelijks gebruik, vooral in keukens. Vet, olie en andere vuilresten kunnen strepen achterlaten, wat het oppervlak er dof en onaantrekkelijk uit laat zien. Traditionele schoonmaakmiddelen kunnen residu achterlaten, wat de strepen verergert en de beschermende laag van de steen aantast. Mensen willen een oplossing die zowel effectief als veilig is voor hun kostbare natuurstenen werkbladen. Het is belangrijk dat het product de stenen oppervlakken schoonmaakt zonder strepen achter te laten en de bestaande bescherming behoudt.

Streeploze reiniging met Lithofin MN Easy-Clean

Lithofin MN Easy-Clean biedt de perfecte oplossing voor het schoonmaken en onderhouden van natuurstenen werkbladen. Dit gebruiksklare, licht alkalische reinigingsproduct is speciaal ontwikkeld voor marmer, natuur- en betonsteen. Het reinigt effectief door vuil, olie en vet snel op te lossen, waardoor het gemakkelijk en streepvrij kan worden verwijderd. Tegelijkertijd zorgen de additieven ervoor dat de beschermende werking van een impregnering niet wordt aangetast. Lithofin MN Easy-Clean is geschikt voor dagelijks gebruik op alle natuurstenen oppervlakken, zoals keukenwerkbladen en tafelbladen. Voor gebruik hoef je het alleen maar over het oppervlak te sproeien en af te vegen met een schoonmaakdoekje. Het resultaat is een streeploos schoon werkblad met een frisse geur. Bovendien is het product veilig voor oppervlakken die in contact komen met voedsel, wat het ideaal maakt voor keukens. Lithofin MN Easy-Clean combineert eenvoud en effectiviteit, waardoor het de beste keuze is voor het onderhouden van natuurstenen werkbladen.

Lithofin

Lithofin MN Easy-Clean

Normale prijs €14,45
Inclusief BTW.

Lithofin MN Easy-Clean reinigt natuurstenen werkbladen streeploos, ideaal voor dagelijks gebruik en behoudt de beschermende laag.