Hoe houd je gepolijste natuurstenen oppervlakken schoon en glanzend?

Vuil en doffe plekken op gepolijste natuurstenen oppervlakken

Gepolijste natuurstenen oppervlakken, zoals marmer en graniet, zijn geliefd om hun glanzende uitstraling. Deze oppervlakken kunnen echter snel vuil worden door dagelijks gebruik. Stof, vet en etensresten laten vaak doffe plekken achter en verminderen de natuurlijke glans. Veel schoonmaakmiddelen laten een residu achter, wat het probleem verergert. Dit residu kan de beschermende laag aantasten, waardoor de natuursteen kwetsbaar wordt voor slijtage en vlekken. Mensen zoeken daarom naar een product dat effectief reinigt zonder resten achter te laten, en dat de glans van de natuursteen versterkt. Het is belangrijk dat het product veilig is voor regelmatig gebruik en eenvoudig toe te passen.

Lithofin MN Wash & Clean voor glanzende natuurstenen oppervlakken

Lithofin MN Wash & Clean is speciaal ontworpen om gepolijste natuurstenen oppervlakken schoon en glanzend te houden. Dit mild alkalische reinigingsconcentraat bevat hoogwaardige natuurlijke zepen en speciale reinigingsstoffen. Het maakt vuildeeltjes los van het oppervlak en houdt ze vast tijdens het reinigen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Bovendien zorgt Lithofin MN Wash & Clean voor een flinterdunne, wasvrije onderhoudsfilm die de kleur en glans van de vloer benadrukt. Voor gebruik voeg je een scheutje van het concentraat toe aan een emmer lauwwarm water. Dweil de vloer zoals gewoonlijk en laat de vochtige laag opdrogen zonder na te spoelen. Dit product is geschikt voor alle soorten gepolijste natuursteen, zoals marmer, travertin en betonsteen. Lithofin MN Wash & Clean is veilig voor dagelijks gebruik en helpt je natuurstenen oppervlakken mooi en glanzend te houden.

Lithofin

Lithofin MN Wash & Clean

Normale prijs €14,45
Inclusief BTW.

Lithofin MN Wash & Clean houdt natuurstenen oppervlakken glanzend en schoon, zonder residu achter te laten, ideaal voor dagelijks gebruik.