Hoe houd je composiet vensterbanken schoon en glanzend?

Composiet vensterbanken onderhouden zonder veel moeite

Composiet vensterbanken zijn populair vanwege hun duurzaamheid en strakke uitstraling. Door dagelijks gebruik kunnen ze echter snel vuil worden en hun glans verliezen. Dit komt doordat stof, vuil en krassen zich gemakkelijk op het oppervlak ophopen. Het regelmatig schoonmaken van vensterbanken kan tijdrovend zijn, en veel schoonmaakmiddelen bieden niet de juiste bescherming. Dit maakt het moeilijk om composiet vensterbanken er altijd netjes en verzorgd uit te laten zien. Een goede bescherming is daarom essentieel om de schoonheid en levensduur van de vensterbanken te behouden.

Bescherm je vensterbanken met Lithofin MN Protector voor composiet

Lithofin MN Protector voor composiet is speciaal ontwikkeld om composiet vensterbanken te beschermen tegen vuil en krassen, terwijl ze hun glans behouden. Dit krachtig impregneermiddel bevat water- en olieafstotende nanodeeltjes die een beschermende laag op het oppervlak vormen. Voor gebruik moet je de vensterbanken grondig reinigen om stof en vuil te verwijderen. Breng vervolgens Lithofin MN Protector dun en gelijkmatig aan met een schone kwast, roller of doek. Laat het product 10 minuten inwerken en verwijder overtollig product met een doek voordat het droogt. Deze behandeling zorgt ervoor dat je composiet vensterbanken langdurig beschermd blijven en hun glanzende uitstraling behouden.

Lithofin

Lithofin MN Protector voor composiet

Normale prijs €20,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Protector voor composiet beschermt vensterbanken tegen vuil en krassen. Eenvoudig aan te brengen, langdurige glans en bescherming.