Hoe herstel je de kleur van doffe leistenen vloeren?

Verlies van kleur en glans

Leistenen vloeren zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Na verloop van tijd kunnen deze vloeren echter dof en verkleurd raken. Dit probleem ontstaat vaak door dagelijks gebruik, blootstelling aan zonlicht en het gebruik van ongeschikte schoonmaakmiddelen. Het verlies van kleur en glans kan de uitstraling van de vloer negatief beïnvloeden, waardoor deze er onverzorgd uitziet. Het is belangrijk om een effectieve oplossing te vinden die de natuurlijke kleuren van het leisteen herstelt zonder de vloer te beschadigen.

Effectieve kleurherstel en bescherming

Lithofin MN Leisteenolie is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke kleuren van leistenen vloeren te versterken en te herstellen. Dit product is ideaal voor zowel nieuwe als oude vloeren die hun levendige uitstraling hebben verloren. Lithofin MN Leisteenolie bevat hoogwaardige wassen en harsen die diep in het leisteen doordringen, waardoor de kleuren weer tot leven komen en de structuur van de steen wordt benadrukt. Daarnaast biedt het een waterafstotende laag die de vloer beschermt tegen vocht en vuil. Voor optimaal resultaat dient de vloer eerst grondig gereinigd en gedroogd te worden. Breng vervolgens de olie gelijkmatig aan met een doek of dweil en laat het drogen. Herhaal de behandeling regelmatig om de kleurversterkende werking te behouden.

Lithofin

Lithofin MN Leisteenolie

Normale prijs €14,59
Inclusief BTW.

Lithofin MN Leisteenolie herstelt en versterkt de natuurlijke kleuren van leistenen vloeren. Voor levendige en beschermde vloeren.