Hoe herstel je de glans van marmeren werkbladen?

De glans van marmeren werkbladen verdwijnt

Marmeren werkbladen zijn prachtig en voegen een luxe uitstraling toe aan elke keuken of badkamer. Echter, na verloop van tijd kunnen ze dof worden door dagelijks gebruik. Dit komt door krassen, vlekken en de ophoping van vuil en schoonmaakmiddelen. Deze doffe plekken doen af aan de schoonheid van het marmer en kunnen het oppervlak minder hygiënisch maken. Het is belangrijk om de juiste producten en methoden te gebruiken om de glans te herstellen zonder het marmer te beschadigen. Voor veel mensen is het een uitdaging om een effectieve, maar veilige manier te vinden om de glans van hun marmeren werkblad terug te brengen.

Herstel de glans met Lithofin MN Polish Crème

Lithofin MN Polish Crème is de ideale oplossing voor het herstellen van de glans van marmeren werkbladen. Deze speciale crème is ontworpen om doffe plekken te verwijderen en het marmer weer te laten stralen. Het product is eenvoudig te gebruiken en geschikt voor alle soorten marmer. Breng een kleine hoeveelheid Lithofin MN Polish Crème aan op het werkblad en wrijf het in met een zachte, droge doek. Polijst vervolgens het oppervlak met cirkelvormige bewegingen tot de gewenste glans is bereikt. De crème vormt een beschermende laag die helpt om nieuwe krassen en vlekken te voorkomen, waardoor het werkblad langer mooi blijft. Voor het beste resultaat, herhaal deze behandeling regelmatig.

Lithofin

Lithofin MN Polish Crème

Normale prijs €5,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Polish Crème herstelt de glans van doffe marmeren werkbladen en beschermt tegen vlekken en krassen. Eenvoudig te gebruiken.