Hoe geef je terracotta vloeren een langdurige glans?

Hoe zorg je ervoor dat terracotta vloeren hun glans behouden?

Terracotta vloeren zijn prachtig en voegen een warme, authentieke sfeer toe aan elk interieur. Echter, na verloop van tijd kunnen deze vloeren hun glans verliezen door dagelijks gebruik, vuil en schoonmaakmiddelen. Dit is vooral problematisch bij intensief gebruikte ruimtes zoals woonkamers en keukens. Het verliezen van glans doet de vloer er dof en versleten uitzien, wat afbreuk doet aan de esthetische waarde van de ruimte. Het is dus belangrijk om een manier te vinden om de glans van de terracotta vloeren te behouden en ze er fris en nieuw uit te laten zien.

Gebruik Lithofin Cotto Brillant om terracotta vloeren een langdurige glans te geven en de kleur te verdiepen

Lithofin Cotto Brillant is een speciaal ontwikkelde glansmilk voor terracotta vloeren. Dit product is gebruiksklaar en bevat natuurlijke en natuurverwante wassen en polymeren die opgelost zijn in water. Wanneer het product opdroogt, vormt het een glanzende laag op de vloer, waardoor het uiterlijk van de vloer verbetert en de kleur verdiept. Bovendien zorgt het voor een beschermende werking tegen vuil en slijtage. Het aanbrengen van Lithofin Cotto Brillant is eenvoudig: voeg het van tijd tot tijd toe aan het schoonmaakwater of breng het puur aan op sterk afgesleten vloeren. Binnen 30-60 minuten droogt het op en kan de glans door polijsten nog verder verhoogd worden. Dit product is uitsluitend geschikt voor binnen en kan toegepast worden op Cotto, kleitegels, terracotta en Terres cuites.

Lithofin

Lithofin Cotto Brilliant/glansmilk

Normale prijs €17,95
Inclusief BTW.

Lithofin Cotto Brillant helpt terracotta vloeren hun glans te behouden en de kleur te verdiepen. Geschikt voor binnengebruik.