Hoe geef je doffe marmeren vloeren weer glans?

Het probleem van doffe marmeren vloeren

Marmeren vloeren staan bekend om hun elegante uitstraling en duurzaamheid. Na verloop van tijd kunnen deze vloeren echter dof worden door dagelijks gebruik, stof en schoonmaakmiddelen. Dit vermindert niet alleen de schoonheid van het marmer, maar kan ook het onderhoud bemoeilijken. In drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, gangen en keukens is dit een veelvoorkomend probleem. Zonder de juiste behandeling kunnen marmeren vloeren hun glans verliezen en er onverzorgd uitzien. Daarom is het belangrijk om een product te gebruiken dat speciaal is ontworpen om de glans van marmer te herstellen en te beschermen tegen verdere schade.

Herstel de glans met Lithofin MN Politoer Vloeibaar

Lithofin MN Politoer Vloeibaar is ideaal voor het herstellen van de glans van doffe marmeren vloeren. Dit oplosmiddelhoudende poetsmiddel bevat hoogwaardige wassen die een glanzende laag op het marmer achterlaten. Het product biedt uitstekende beschermende en onderhoudseigenschappen. Reinig eerst de vloer grondig om stof en vuil te verwijderen. Schud de fles goed en breng een dunne, gelijkmatige laag politoer aan met een schone doek of vilt. Laat de politoer indrogen en poets het vervolgens op met een zachte linnen doek of polijstvilt. Voor sterk zuigende ondergronden kan het nodig zijn om meerdere lagen aan te brengen. Deze behandeling zorgt ervoor dat je marmeren vloer weer straalt en beschermd is tegen vuil en vocht.

Lithofin

Lithofin MN Politoer Vloeibaar

Normale prijs €24,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Politoer Vloeibaar herstelt de glans van doffe marmeren vloeren en beschermt tegen vuil en vocht. Eenvoudig in gebruik.