Hoe bescherm je natuurstenen vloeren tegen vlekken en verkleuring?

Vlekken en verkleuring op natuurstenen vloeren

Natuurstenen vloeren zijn prachtig en duurzaam, maar kunnen na verloop van tijd vlekken en verkleuringen vertonen. Dit gebeurt vaak door het morsen van water, olie en vet. Gewone schoonmaakmiddelen zijn meestal niet voldoende om deze vlekken te verwijderen en kunnen de natuursteen zelfs beschadigen. Daarom is het belangrijk om een speciaal product te gebruiken dat natuurstenen vloeren beschermt tegen vlekken en verkleuring. Dit voorkomt niet alleen schade, maar zorgt er ook voor dat de vloer er langer mooi uitziet.

De effectieve oplossing voor vlekken en verkleuring

Lithofin Vlekstop PLUS is speciaal ontwikkeld om natuurstenen vloeren te beschermen tegen vlekken en verkleuring. Dit krachtige product bevat hoogwaardige impregneerstoffen die diep in de steen doordringen en de capillaire zuigkracht verminderen. Hierdoor worden water, olie en vet niet opgezogen en blijven vlekken op het oppervlak. Daarnaast versterkt Lithofin Vlekstop PLUS de kleurstructuur van de natuursteen, waardoor deze nog mooier oogt. Voor gebruik moet het oppervlak schoon, droog en vlekvrij zijn. Breng het product gelijkmatig aan met een kwast of doek en laat het enkele minuten inwerken. Verwijder overtollig product voordat het opdroogt. Binnen 24 tot 48 uur bereikt het product zijn volledige werking. Lithofin Vlekstop PLUS is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken en maakt het onderhoud van natuurstenen vloeren eenvoudig en effectief.

Lithofin

Lithofin Vlekstop PLUS

Normale prijs €19,45
Inclusief BTW.

Met Lithofin Vlekstop PLUS voorkomt u vlekken en verkleuring op natuurstenen vloeren door effectieve bescherming tegen water, olie en vet.