Hoe bescherm je marmeren vloeren tegen vlekken?

Vlekken op marmeren vloeren voorkomen

Marmeren vloeren geven een elegante uitstraling aan elk interieur. Ze zijn echter gevoelig voor vlekken en vuil, vooral in drukbezochte ruimtes zoals keukens en gangen. Gemorste vloeistoffen zoals wijn, olie en koffie kunnen snel in de poriën van het marmer doordringen, wat leidt tot hardnekkige vlekken en verkleuringen. Het reinigen van deze vlekken kan moeilijk zijn en soms zelfs schade veroorzaken aan het oppervlak. Mensen willen een effectieve manier om hun marmeren vloeren te beschermen tegen vlekken en vuil, zonder de natuurlijke schoonheid van de steen aan te tasten. Het is belangrijk dat de oplossing eenvoudig aan te brengen is en langdurige bescherming biedt.

Lithofin MN Bescherming voor marmeren vloeren

Lithofin MN Bescherming biedt de ideale oplossing om marmeren vloeren te beschermen tegen vlekken en vuil. Dit product is een oplosmiddelhoudende impregnering op basis van hoogwaardige siloxaanverbindingen. Het maakt de behandelde oppervlakken waterafstotend, waardoor de opname van vloeistoffen met 80 tot 90 procent wordt verminderd. Hierdoor worden vlekken en vuil voorkomen en blijft de vloer langer schoon. Lithofin MN Bescherming laat geen film of glans achter op het oppervlak, waardoor de natuurlijke uitstraling van het marmer behouden blijft. Het product is geschikt voor alle soorten marmer en andere zuigende natuursteensoorten. Voor gebruik moet Lithofin MN Bescherming met een schone kwast, borstel of roller worden aangebracht op een droge en schone ondergrond. Bij sterk zuigende oppervlakken kan het nodig zijn om de behandeling na 30 minuten te herhalen. Lithofin MN Bescherming is zowel binnen als buiten te gebruiken en biedt langdurige bescherming tegen vlekken en vuil.

Lithofin

Lithofin MN Bescherming

Normale prijs €18,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Bescherming voorkomt vlekken op marmeren vloeren en behoudt de natuurlijke uitstraling, ideaal voor binnen en buiten.