Gemakkelijk Groene Aanslag Verwijderen Van Tegels Met Lithofin ALLEX

Gemakkelijk Groene Aanslag Verwijderen Van Tegels Met Lithofin ALLEX

Als u groene aanslag op uw tegel of terras oppervlakken heeft, wanhoop niet! Hoewel het misschien een ontmoedigende taak lijkt, met het juiste product, kunt u groene aanslag gemakkelijk verwijderen van uw oppervlakken om deze te herstellen naar hun oorspronkelijke schoonheid. In deze blogpost leggen wij u uit hoe u Lithofin ALLEX kunt gebruiken om snel en gemakkelijk groene aanslag te verwijderen van alle soorten tegels en terrasoppervlakken

Aan de slag

Voordat u begint, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u alle benodigdheden die u nodig hebt. Naast Lithofin ALLEX heeft u ook een harde borstel, een emmer, handschoenen en oogbescherming nodig. Zodra u alle benodigdheden hebt, kunt u beginnen.

  1. Maak het oppervlak nat: Maak eerst het te reinigen oppervlak nat met water. Zo voorkomt u dat de Lithofin ALLEX te snel uitdroogt.
  2. Breng de Lithofin ALLEX aan: Breng vervolgens de Lithofin ALLEX op het oppervlak aan met behulp van het borsteltje. Zorg ervoor dat u het gelijkmatig aanbrengt, zodat alle groene aanslag wordt bedekt.
  3. Laat het zitten voor 10-15 minuten: Nadat u de Lithofin ALLEX hebt aangebracht, laat u het 10-15 minuten zitten zodat het zijn werk kan doen.
  4. Schrob het oppervlak: Na 10-15 minuten is het tijd om het oppervlak te schrobben met de borstel. Zorg ervoor dat u krachtig schrobt zodat alle groene aanslag wordt verwijderd: Spoelen met water is niet nodig!
  5. en voila! Uw tegels en terrassen zien er in een mum van tijd weer als nieuw uit!

Conclusie

Het verwijderen van groene aanslag van tegels en terras oppervlakken hoeft niet moeilijk of tijdrovend te zijn. Met Lithofin ALLEX, kunt u gemakkelijk hardnekkige groene aanslag zonder agressieve chemicaliën of back-breaking schrobben verwijderen. Bestel Lithofin ALLEX en krijg de klus snel en gemakkelijk voor elkaar!


25%
Lithofin Allex
Lithofin Allex 5 liter
Lithofin Allex
Lithofin
Normale prijs 19,45 Kortingsprijs 14,59
Bekijken