De juiste manier om keukenwerkbladen van marmer schoon te maken

Keukenwerkbladen van marmer schoonmaken zonder schade

Marmeren keukenwerkbladen zijn populair vanwege hun luxe uitstraling en duurzaamheid. Echter, deze oppervlakken kunnen snel vuil worden door dagelijks gebruik. Vet, olie en voedselresten kunnen hardnekkige vlekken achterlaten. Veel schoonmaakmiddelen bevatten agressieve stoffen die het marmer kunnen beschadigen, waardoor krassen en verkleuringen ontstaan. Dit maakt het schoonmaken van marmeren werkbladen een uitdagende taak. Mensen zoeken daarom naar een oplossing die effectief reinigt zonder het marmer aan te tasten. Het is belangrijk dat het schoonmaakmiddel vuil en vlekken verwijdert, terwijl het de natuurlijke glans en bescherming van het marmer behoudt.

Veilige en effectieve reiniging met Lithofin MN Easy-Clean

Lithofin MN Easy-Clean biedt de perfecte oplossing voor het reinigen van marmeren keukenwerkbladen. Dit gebruiksklare, licht alkalische reinigingsproduct is speciaal ontwikkeld voor marmer, natuur- en betonsteen. Het reinigt effectief door vuil, olie en vet snel op te lossen, waardoor het gemakkelijk en streepvrij kan worden verwijderd. De toevoeging van hoogwaardige natuurlijke zepen en speciale reinigingsstoffen zorgt ervoor dat de beschermende werking van een impregnering niet wordt aangetast. Voor dagelijks gebruik hoef je alleen maar Lithofin MN Easy-Clean over het oppervlak te sproeien en af te vegen met een schoonmaakdoekje. Eventueel kun je nog met een droge doek navegen voor een extra glanzend resultaat. Dit product is niet alleen effectief, maar ook veilig voor oppervlakken die in contact komen met voedsel. Met Lithofin MN Easy-Clean blijft je marmeren werkblad schoon en mooi, zonder schade en zonder strepen.

Lithofin

Lithofin MN Easy-Clean

Normale prijs €14,45
Inclusief BTW.

Lithofin MN Easy-Clean zorgt voor streepvrije marmeren werkbladen, verwijdert vuil en vet snel, en ondersteunt de beschermende laag.