De beste manier om vetvlekken van keukenwerkbladen te verwijderen

Hoe verwijder je vetvlekken van keukenwerkbladen?

Keukenwerkbladen zijn een essentieel onderdeel van elke keuken, maar ze kunnen snel vuil worden, vooral door vetvlekken. Deze vlekken dringen vaak diep door in het oppervlak, waardoor het lastig is ze volledig te verwijderen met gewone schoonmaakmiddelen. Dit kan leiden tot blijvende vlekken die de uitstraling van je keukenwerkblad verminderen. Vooral in keukens waar veel gekookt wordt, is het belangrijk om een effectieve oplossing te vinden die deze vetvlekken grondig aanpakt zonder het oppervlak te beschadigen.

Diepe reiniging met Lithofin OIL-EX

Lithofin OIL-EX is de ideale oplossing voor het verwijderen van vetvlekken van keukenwerkbladen. Deze gebruiksklare, gelachtige pasta lost vetachtige en oliehoudende vervuilingen op en absorbeert deze effectief. Breng Lithofin OIL-EX met een spatel dik aan op het droge oppervlak, ongeveer 2 mm dik, en laat het 12 uur drogen. Bedek het eventueel met folie om te snel drogen te voorkomen. Zodra de pasta volledig wit is geworden, veeg je het poeder weg. Voor hardnekkige vlekken kan de behandeling een of twee keer worden herhaald. Lithofin OIL-EX is geschikt voor diverse oppervlakken zoals natuursteen, betonsteen en cementestrik, waardoor het een veelzijdige keuze is voor in de keuken.

Lithofin

Lithofin OIL-EX

Normale prijs €22,45
Inclusief BTW.

Lithofin OIL-EX verwijdert effectief vetvlekken van keukenwerkbladen. Gebruiksvriendelijk en diep doordringende werking.