De beste manier om natuurstenen vensterbanken te beschermen

Bescherming van natuurstenen vensterbanken tegen vuil en slijtage

Natuurstenen vensterbanken zijn populair vanwege hun stijlvolle uitstraling en duurzaamheid. Na verloop van tijd kunnen deze oppervlakken echter dof en vuil worden door blootstelling aan stof, vuil en vocht. Zonder de juiste behandeling kunnen ze hun glans en kleur verliezen, waardoor ze er onverzorgd uitzien. Dit probleem doet zich vooral voor bij natuurstenen oppervlakken binnenshuis zoals vensterbanken, tafels en vloeren. Het is belangrijk om een product te gebruiken dat de natuursteen effectief beschermt en de oorspronkelijke schoonheid herstelt.

Bescherm je natuurstenen vensterbanken met Lithofin MN Politoer Vloeibaar

Lithofin MN Politoer Vloeibaar is speciaal ontwikkeld om natuurstenen oppervlakken te beschermen en hun kleur op te frissen. Dit oplosmiddelhoudende poetsmiddel bevat hoogwaardige wassen die een glanzende laag op de natuursteen achterlaten. Het product biedt uitstekende beschermende en onderhoudseigenschappen. Voor gebruik moet je de fles goed schudden en de politoer dun en gelijkmatig aanbrengen met een schone doek of vilt. Laat de politoer indrogen en poets het vervolgens op met een zachte linnen doek of polijstvilt. Voor sterk zuigende ondergronden kan het nodig zijn om meerdere lagen aan te brengen. Deze behandeling zorgt ervoor dat je natuurstenen vensterbank weer straalt en beschermd is tegen vuil en slijtage.

Lithofin

Lithofin MN Politoer Vloeibaar

Normale prijs €24,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Politoer Vloeibaar beschermt natuurstenen vensterbanken en frist hun kleur op. Eenvoudig aan te brengen en te polijsten.