De beste manier om natuurstenen vensterbanken op te frissen

Natuurstenen vensterbanken worden dof

Natuurstenen vensterbanken geven een stijlvolle uitstraling aan elk interieur. Door blootstelling aan zonlicht, stof en dagelijkse vervuiling kunnen ze echter hun glans verliezen. Dit maakt ze er niet alleen minder mooi uitzien, maar kan ook hun duurzaamheid beïnvloeden. Doffe plekken en verkleuringen zijn vaak moeilijk te verwijderen met reguliere schoonmaakmiddelen. Hierdoor blijft het oppervlak vaal en onaantrekkelijk. Het is daarom belangrijk om een specifiek product te gebruiken dat veilig en effectief is om de glans en kleur van de natuursteen te herstellen, zonder het materiaal te beschadigen.

Herstel de glans met Lithofin MN Polish Crème

Lithofin MN Polish Crème is speciaal ontwikkeld om de kleur en glans van natuurstenen vensterbanken op te frissen. Deze crème is geschikt voor verschillende soorten natuursteen, waaronder marmer en graniet. Het product is eenvoudig in gebruik. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de vensterbank en wrijf het in met een zachte, droge doek. Gebruik cirkelvormige bewegingen om de crème gelijkmatig te verdelen. Polijst daarna het oppervlak tot de gewenste glans is bereikt. Lithofin MN Polish Crème vormt een beschermende laag die helpt om nieuwe doffe plekken en verkleuringen te voorkomen. Voor het beste resultaat, herhaal de behandeling regelmatig.

Lithofin

Lithofin MN Polish Crème

Normale prijs €5,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Polish Crème herstelt de glans van doffe natuurstenen vensterbanken en beschermt tegen nieuwe doffe plekken. Eenvoudig te gebruiken.