De beste manier om marmeren vloeren te onderhouden

Marmeren vloeren goed onderhouden zonder schade

Marmeren vloeren geven een huis een luxe uitstraling. Ze zijn echter gevoelig voor vuil en slijtage, vooral in drukbezochte ruimtes. Stof, modder en etensresten kunnen zich ophopen en de glans van het marmer aantasten. Veel schoonmaakmiddelen zijn te agressief voor marmer en kunnen de beschermende laag beschadigen. Dit leidt tot krassen en doffe plekken. Het is daarom belangrijk om een reinigingsproduct te gebruiken dat effectief is tegen vuil, maar zacht genoeg voor het marmer. Mensen willen een oplossing die eenvoudig in gebruik is en geschikt voor dagelijks onderhoud.

Lithofin MN Wash & Clean voor marmeren vloeren

Lithofin MN Wash & Clean is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van marmeren vloeren. Dit mild alkalische reinigingsconcentraat bevat hoogwaardige natuurlijke zepen en speciale reinigingsstoffen. Het product maakt vuildeeltjes los van het oppervlak en houdt ze vast tijdens het reinigen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Bovendien zorgt Lithofin MN Wash & Clean voor een flinterdunne, wasvrije onderhoudsfilm die de kleur en structuur van de vloer benadrukt. Voor gebruik voeg je een scheutje van het concentraat toe aan een emmer lauwwarm water. Dweil de vloer zoals gewoonlijk en laat de vochtige laag opdrogen zonder na te spoelen. Dit product is geschikt voor alle soorten marmer en kan zowel op gepolijste als ongepolijste oppervlakken worden gebruikt. Lithofin MN Wash & Clean is veilig voor dagelijks gebruik en helpt je marmeren vloer mooi en schoon te houden.

Lithofin

Lithofin MN Easy-Clean

Normale prijs €14,45
Inclusief BTW.

Lithofin MN Wash & Clean reinigt marmeren vloeren zonder schade, ideaal voor dagelijks gebruik, behoudt glans en structuur.