De beste manier om composiet tafels te beschermen tegen vetvlekken

Vetvlekken en etensresten op composiet tafels

Composiet tafels zijn populair vanwege hun duurzaamheid en stijlvolle uitstraling. Ze worden vaak gebruikt in keukens en eetkamers. Echter, door dagelijks gebruik kunnen vetvlekken en etensresten zich ophopen op het oppervlak. Dit kan niet alleen de uitstraling van de tafel aantasten, maar ook moeilijk te reinigen vlekken achterlaten. Het is belangrijk om een specifiek product te gebruiken dat composiet tafels effectief beschermt en hun oorspronkelijke schoonheid behoudt. Zonder de juiste bescherming kunnen deze oppervlakken snel beschadigd raken en moeilijk schoon te houden zijn.

Bescherm je composiet tafels met Lithofin MN Protector voor composiet

Lithofin MN Protector voor composiet is speciaal ontwikkeld om composiet tafels te beschermen tegen vetvlekken en etensresten. Dit krachtig impregneermiddel bevat water- en olieafstotende werkzame nanodeeltjes op polysiloxaanbasis. Het product is dunvloeibaar, kleurloos en gebruiksklaar. Voor gebruik moet je de tafel grondig reinigen om stof en vuil te verwijderen. Breng vervolgens Lithofin MN Protector dun en gelijkmatig aan met een schone kwast, roller of doek. Laat het product 10 minuten inwerken en verwijder overtollig product met een doek of zachte pad voordat het droogt. Deze behandeling zorgt ervoor dat je composiet tafel langdurig beschermd blijft tegen vetvlekken en etensresten.

Lithofin

Lithofin MN Protector voor composiet

Normale prijs €20,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Protector voor composiet beschermt tafels tegen vetvlekken en etensresten. Eenvoudig aan te brengen, langdurige bescherming.