Bespaar tijd en geld met de Lithofin Compact Set Natuursteen en Composiet!

Zeg vaarwel tegen vuile en vlekkerige natuursteen en composiet oppervlakken met de Lithofin Compact Set. Deze handige set bevat alles wat je nodig hebt om je vloeren en werkbladen weer glanzend en schoon te maken.

De Lithofin Compact Set is speciaal ontworpen om vuil, vlekken, en kalkaanslag te verwijderen van oppervlakken van natuursteen en composiet, zoals marmer, graniet, kalksteen, terrazzo, en kwartscomposiet. Met deze set hoef je geen professionele schoonmaker meer in te huren, want je kunt nu zelf eenvoudig je vloeren en werkbladen reinigen en onderhouden.

De set bevat Lithofin MN Vuiloplosser, Lithofin MN Easy Clean, en een bijpassende spons. Het enige wat je hoeft te doen is de vuiloplosser aanbrengen op het oppervlak, het laten inwerken, en vervolgens afspoelen met water. De actiefreiniger kan daarna worden gebruikt om het oppervlak te onderhouden en te beschermen tegen toekomstige vlekken en vuil.

Met de Lithofin Compact Set heb je alles wat je nodig hebt om je natuursteen en composiet oppervlakken te laten stralen als nieuw.

Conclusie:
De Lithofin Compact Set is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om natuursteen en composiet oppervlakken schoon te maken en te onderhouden. Met deze set kun je zelf eenvoudig je vloeren en werkbladen reinigen en beschermen tegen toekomstige vlekken en vuil. Je hoeft geen professionele schoonmaker meer in te huren, want de Lithofin Compact Set bevat alles wat je nodig hebt om je oppervlakken te laten stralen als nieuw.


Lithofin Compact Set KF Badkamer
Lithofin Compact Set KF Badkamer
Lithofin
26,95
Bekijken
Lithofin Compact Set Natuursteen en Composiet
Lithofin Compact Set Natuursteen en Composiet
Lithofin
24,45
Bekijken
Lithofin Compact Set voor keramische bladen
Lithofin Compact Set voor keramische bladen
Lithofin
24,95
Bekijken