Wat te doen bij vuil en vlekken op tegelvloeren?

Vuil en vlekken op tegelvloeren

Tegelvloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en eenvoudige onderhoud. Toch kunnen ze na verloop van tijd vuil en vlekken verzamelen, vooral in drukbezochte ruimtes zoals keukens en badkamers. Gewone schoonmaakmiddelen zijn vaak niet effectief genoeg en kunnen de tegels of voegen beschadigen. Hierdoor kunnen de tegels hun glans verliezen en sneller slijten. Het is daarom belangrijk om een speciaal product te gebruiken dat vuil en vlekken effectief verwijdert zonder de tegelvloer te beschadigen.

De effectieve oplossing voor tegelvloeren

Lecol OH49 Clean is een mild, huid- en materiaalvriendelijk geconcentreerd reinigingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het schoonmaken van tegelvloeren. Het product is in elke verhouding met water te verdunnen en lost vet en vuil effectief op. Voor gebruik, voeg 50-100 ml Lecol OH49 Clean toe aan 10 liter water en behandel het oppervlak met een doek of mop. Naspoelen of droogwrijven is niet nodig, behalve bij glas. Voor sterkere vervuiling kan een hogere concentratie worden gebruikt. Lecol OH49 Clean is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken, waardoor het onderhoud van tegelvloeren eenvoudig en effectief wordt. Het product heeft een aangename geur en is veilig te gebruiken op diverse oppervlakken, waaronder geoliede vloeren, wanden en kunststof vloeren.

Lecol

Lecol OH49 Clean

Normale prijs €10,45
Inclusief BTW.

Met Lecol OH49 Clean houdt u tegelvloeren effectief schoon zonder beschadigingen, geschikt voor verschillende oppervlakken.