Hoe voorkom je dat je parketvloer glad wordt?

Hoe voorkom je uitglijden op parketvloeren?

Het hebben van een mooie parketvloer in huis is geweldig, maar soms kan deze vloer behoorlijk glad worden. Vooral wanneer er vocht op komt, kan dit een gevaarlijke situatie opleveren. Dit is een veelvoorkomend probleem in huishoudens met kinderen en ouderen. Daarnaast kan een gladde parketvloer in commerciële ruimtes zoals winkels en kantoren leiden tot ongelukken. Gelukkig is er een effectieve manier om deze gladheid tegen te gaan en de veiligheid te vergroten.

Veilige vloeren met Lecol OH47 Anti-Slip Polish

Met Lecol OH47 Anti-Slip Polish kun je eenvoudig een veilige, antislip laag aanbrengen op je parketvloer. Dit product is speciaal ontwikkeld om de vloer minder glad te maken zonder de natuurlijke uitstraling aan te tasten. Het werkt op zowel kleine als grote oppervlakten, dus of je nu een klein kamertje of een grote woonkamer hebt, dit product biedt uitkomst. Door een dunne laag van deze polish aan te brengen, ontstaat er een onzichtbare, maar effectieve antislip laag. Het gebruik van Lecol OH47 is eenvoudig en snel, en het resultaat is direct merkbaar. Bovendien is dit product veilig voor gebruik in huis met kinderen en huisdieren.

Lecol

Lecol OH47 Anti-Slip Polish

Normale prijs €29,95
Inclusief BTW.

Lecol OH47 Anti-Slip Polish voorkomt uitglijden op parketvloeren. Creëer een veilige antislip laag voor elke ruimte in huis.