Hoe Je Houten Vloer Matte Uitstraling Behoudt

Uitdaging bij Matte Houten Vloeren

Houten vloeren met een matte afwerking zijn populair vanwege hun natuurlijke en subtiele schoonheid. Echter, het behouden van deze afwerking kan uitdagend zijn. Regelmatige slijtage door voetverkeer, vuil en stof kan de matte look verminderen en de vloer minder aantrekkelijk maken. Dit vraagt om een specifieke benadering van het onderhoud om de esthetische kwaliteit te behouden.

Behoud de Matte Look met Lecol OilCare OH22

Lecol OilCare OH22 is een onderhoudsolie die specifiek is ontwikkeld om de matte uitstraling van geoliede houten vloeren te behouden. Deze op waterbasis en oplosmiddelvrije olie is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een snelle droogtijd. Met Lecol OilCare OH22 kunnen gebruikers hun vloeren onderhouden zonder de oorspronkelijke matte afwerking te verliezen. Het product is efficiënt in gebruik en biedt een duurzaam resultaat, waardoor het ideaal is voor zowel volledig als gedeeltelijk onderhoud van geoliede vloeren.

Lecol

Lecol OH22 Oil Care

Normale prijs €44,95
Inclusief BTW.

Lecol OilCare OH22 helpt de natuurlijke, matte look van uw houten vloeren te behouden. Oplosmiddelvrij en gemakkelijk in gebruik.