Wat te doen bij moeilijk schoon te maken klinkervloeren?

Hoe maak je klinkervloeren makkelijker schoon en onderhoudsvriendelijker?

Klinkervloeren zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en robuuste uitstraling. Deze vloeren zijn echter vaak moeilijk schoon te maken omdat ze snel vuil en vocht opnemen. Dit probleem wordt nog groter in ruimtes met veel voetverkeer, zoals gangen, keukens en buitenruimtes. Traditionele schoonmaakmiddelen bieden vaak niet de nodige bescherming en kunnen zelfs het oppervlak beschadigen, waardoor de vloer er dof en versleten uitziet. Het is daarom belangrijk om een oplossing te vinden die de klinkervloer beschermt tegen vuil en slijtage en het onderhoud vergemakkelijkt.

HMK P326 Cotto-onderhoudsmelk maakt klinkervloeren eenvoudiger in onderhoud door de beschermende laag

HMK P326 Cotto-onderhoudsmelk is speciaal ontwikkeld om klinkervloeren te beschermen en het onderhoud te vereenvoudigen. Dit product vormt een onzichtbare, water- en vuilafstotende laag op de vloer, waardoor vuil en vocht minder kans krijgen om in de tegels te dringen. Hierdoor blijven de klinkervloeren langer schoon en behouden ze hun mooie uitstraling. Voor gebruik moet het oppervlak goed gereinigd en droog zijn. Verdun HMK P326 met water in een verhouding van 1:5 tot 1:10 en breng het aan met een zachte doek of mop. Laat het product volledig drogen voordat je de vloer weer betreedt. Deze behandeling moet regelmatig worden herhaald voor optimale bescherming.

Moeller Stone Care

HMK P326 Cotto-onderhoudsmelk

Normale prijs €30,45
Inclusief BTW.

HMK P326 Cotto-onderhoudsmelk maakt klinkervloeren onderhoudsvriendelijk en beschermt tegen vuil en vocht. Geschikt voor binnen- en buitengebruik.