Waarom is regelmatig onderhoud belangrijk voor natuursteen?

Het belang van regelmatig onderhoud van natuursteen

Natuursteen is een geliefd materiaal voor vloeren vanwege zijn duurzaamheid en prachtige uitstraling. Echter, zonder regelmatig onderhoud kan natuursteen zijn glans verliezen en gevoelig worden voor vlekken en slijtage. Dit is vooral een probleem in ruimtes met veel verkeer, zoals keukens en gangen. Vuil en vocht kunnen in de poriën van de steen trekken, waardoor het moeilijk wordt om de vloer schoon te houden. Regelmatig onderhoud is essentieel om de vloer er mooi en verzorgd uit te laten zien en de levensduur te verlengen.

HMK P324 Edelzeep: De ideale oplossing voor natuurstenen vloeren

HMK P324 Edelzeep is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van natuurstenen vloeren. Deze vloerzeep bevat natuurlijke ingrediënten en reinigt de vloer grondig zonder een plakkerige film achter te laten. Het maakt de vloer vuilafstotend en minder gevoelig voor vlekken. Voor optimaal gebruik, verdun 25-50 ml HMK P324 Edelzeep in 10 liter water. Reinig de vloer met een dweil en zorg ervoor dat het reinigingsmengsel goed in de poriën van de steen doordringt. Laat de vloer na het dweilen drogen zonder deze af te spoelen met schoon water. Gebruik HMK P324 Edelzeep regelmatig voor het beste resultaat. Dit product is geschikt voor alle natuurstenen vloeren, zoals marmer, graniet, kalksteen en leisteen.

Moeller Stone Care

HMK P324 Edelzeep - vloerzeep

Normale prijs €18,45
Inclusief BTW.

HMK P324 Edelzeep reinigt en beschermt natuurstenen vloeren effectief. Ideaal voor regelmatig onderhoud tegen vuil en vlekken.