Hoe verwijder je cementsluier van natuurstenen vloeren?

Cementsluier op natuurstenen vloeren

Natuurstenen vloeren zijn prachtig en duurzaam. Echter, na het leggen van de vloer kan er een cementsluier achterblijven. Deze sluier ontstaat door resten van voegmiddel en cement die moeilijk te verwijderen zijn met gewone schoonmaakmiddelen. Cementsluier vermindert de uitstraling van de natuursteen en zorgt voor een doffe en vuile look. Dit probleem komt vooral voor na nieuwbouwprojecten en renovaties. Gewone schoonmaakmiddelen zijn vaak niet sterk genoeg om deze hardnekkige resten te verwijderen en kunnen zelfs schade veroorzaken aan de natuursteen. Het is daarom belangrijk om een speciaal product te gebruiken dat effectief is in het verwijderen van cementsluier zonder de natuursteen te beschadigen.

De effectieve oplossing voor cementsluier

HMK R165 Cement- en uitslagverwijderaar is speciaal ontwikkeld om hardnekkige cementsluier van natuurstenen vloeren te verwijderen. Dit krachtige reinigingsmiddel bevat een combinatie van speciale zuren en ondersteunende werkstoffen die cementsluier, mortelresten, kalkaanslag en roest effectief oplossen en verwijderen. Het is geurarm en ontwikkelt geen corrosieve dampen, waardoor het veilig binnenshuis te gebruiken is. Voor gebruik, verdun het product met water volgens de instructies, breng het aan met een borstel en laat het enkele minuten inwerken. Schrob daarna het oppervlak grondig en spoel het goed af met schoon water. Herhaal indien nodig de behandeling voor hardnekkige resten. HMK R165 Cement- en uitslagverwijderaar zorgt ervoor dat uw natuurstenen vloeren weer schoon en stralend zijn, zowel binnen als buiten. Dit product is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken en maakt de reiniging eenvoudig en effectief.

Moeller Stone Care

HMK R165 Cement- en uitslagverwijderaar

Normale prijs €22,95
Inclusief BTW.

HMK R165 Cement- en uitslagverwijderaar verwijdert cementsluier van natuurstenen vloeren zonder schade, ideaal voor binnen- en buitentoepassingen.