Hoe onderhoud je sterk zuigende keramische tegels?

Hoe kan ik mijn kleitegels beschermen tegen vuil en vocht?

Veel mensen hebben moeite met het onderhouden van hun kleitegels. Deze tegels zijn poreus en kunnen gemakkelijk vuil en vocht absorberen. Dit kan leiden tot vlekken en schade aan het oppervlak. Traditionele schoonmaakmiddelen zijn vaak niet effectief genoeg om deze problemen aan te pakken, en kunnen de tegels zelfs beschadigen. Het is belangrijk om een product te gebruiken dat speciaal is ontworpen voor dit type oppervlak. HMK P329 Cotto-Wasbeits is zo’n product dat je kan helpen om je kleitegels te beschermen en in goede staat te houden.

Breng HMK P329 Cotto-Wasbeits aan om kleitegels vuil- en vochtafstotend te maken.

HMK P329 Cotto-Wasbeits is een kleurbeits die speciaal is ontwikkeld voor sterk zuigende keramische tegels, zoals kleitegels. Dit product creëert een beschermende laag die het binnendringen van vuil en vocht vermindert. Hierdoor worden je tegels niet alleen beschermd, maar ook slijtvaster en makkelijker schoon te maken. Het aanbrengen van HMK P329 is eenvoudig. Schakel de vloerverwarming uit en zorg dat de ondergrond goed schoon en droog is. Breng de wasbeits gelijkmatig aan met een doek of zachte kwast en laat het drogen. Voor een optimale bescherming is het aan te raden de behandeling jaarlijks te herhalen.

Moeller Stone Care

HMK P329 Cotto-Wasbeits

Normale prijs €30,45
Inclusief BTW.

HMK P329 Cotto-Wasbeits beschermt kleitegels tegen vuil en vocht, waardoor ze slijtvaster en makkelijker te onderhouden zijn.