Hoe onderhoud je kunststofgebonden stenen vloeren?

Effectieve reiniging en onderhoud van kunststofgebonden stenen vloeren

Kunststofgebonden stenen vloeren zijn duurzaam en populair vanwege hun sterke en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Deze vloeren worden vaak gebruikt in keukens, badkamers en drukbezochte ruimtes. Echter, om deze vloeren er op hun best uit te laten zien, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Vuil, stof en gemorste vloeistoffen kunnen de vloer er dof en onverzorgd laten uitzien. Zonder het juiste onderhoud kunnen vlekken diep in de vloer trekken, wat het reinigen bemoeilijkt. Daarom is het belangrijk om een effectief reinigingsmiddel te gebruiken dat vuil verwijdert zonder de vloer te beschadigen.

HMK P324 Edelzeep: De ideale oplossing voor kunststofgebonden stenen vloeren

HMK P324 Edelzeep is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van kunststofgebonden stenen vloeren. Deze vloerzeep bevat natuurlijke zeep en reinigt de vloer grondig zonder een plakkerige film achter te laten. Het maakt de vloer vuilafstotend en ongevoelig voor vlekken. Voor optimaal gebruik, verdun 25-50 ml HMK P324 Edelzeep in 10 liter water. Reinig de vloer met een dweil en zorg ervoor dat het reinigingsmengsel goed in de poriën van het materiaal doordringt. Laat de vloer na het dweilen drogen zonder deze af te spoelen met schoon water. Gebruik HMK P324 Edelzeep regelmatig voor het beste resultaat. Dit product is geschikt voor alle kunststofgebonden stenen vloeren, zoals terrazzo en kunstharsgebonden steentapijten.

Moeller Stone Care

HMK P324 Edelzeep - vloerzeep

Normale prijs €18,45
Inclusief BTW.

HMK P324 Edelzeep reinigt en beschermt kunststofgebonden stenen vloeren effectief tegen vuil en vlekken. Ideaal voor regelmatig onderhoud.