Hoe maak je sterk zuigende keramische tegels vuilafstotend?

Hoe maak je sterk zuigende keramische tegels vuilafstotend en makkelijker schoon te maken?

Keramische tegels zijn een populaire keuze voor vloeren in zowel woningen als commerciële ruimtes vanwege hun duurzaamheid en aantrekkelijke uiterlijk. Sommige keramische tegels, vooral de sterk zuigende soorten, kunnen echter gevoelig zijn voor vlekken en moeilijk schoon te maken zijn. Deze tegels absorberen snel vuil en vocht, waardoor ze na verloop van tijd hun mooie uitstraling kunnen verliezen. Bovendien kunnen agressieve schoonmaakmiddelen de tegels beschadigen, wat de levensduur verkort en het onderhoud bemoeilijkt. Het is dus essentieel om een oplossing te vinden die de tegels beschermt tegen vuil en vlekken, en het schoonmaken vergemakkelijkt.

HMK P326 Cotto-onderhoudsmelk zorgt voor een water- en vuilafstotende beschermlaag op keramische tegels

HMK P326 Cotto-onderhoudsmelk is speciaal ontwikkeld om sterk zuigende keramische tegels te beschermen tegen vuil en vocht. Dit product vormt een onzichtbare beschermlaag die de tegels water- en vuilafstotend maakt, waardoor ze makkelijker schoon te houden zijn. Voor gebruik moet de vloer goed gereinigd en droog zijn. Breng HMK P326 gelijkmatig aan met een zachte doek of mop en laat het product volledig drogen. Herhaal deze behandeling regelmatig voor optimale bescherming. HMK P326 is geschikt voor zowel binnen- als buitentegels en zorgt ervoor dat de tegels hun oorspronkelijke uitstraling behouden en langer meegaan.

Moeller Stone Care

HMK P326 Cotto-onderhoudsmelk

Normale prijs €30,45
Inclusief BTW.

HMK P326 Cotto-onderhoudsmelk maakt keramische tegels vuilafstotend en makkelijk schoon te houden. Geschikt voor binnen- en buitentegels.