Hoe houd je natuurstenen tafelbladen schoon en vlekvrij?

Vlekken op natuurstenen tafelbladen door eten en drinken

Natuurstenen tafelbladen zijn populair vanwege hun duurzame en elegante uitstraling. Ze worden vaak gebruikt in eetkamers en keukens, waar ze dagelijks worden blootgesteld aan eten en drinken. Helaas zijn deze tafelbladen gevoelig voor vlekken van olie, vet, wijn en andere vloeistoffen. Deze vlekken kunnen diep in het steenoppervlak trekken en blijvende schade veroorzaken. Dit probleem komt veel voor in huishoudens met kinderen en huisdieren, waar gemorste vloeistoffen een dagelijkse uitdaging zijn. Regelmatig schoonmaken helpt, maar biedt geen volledige bescherming tegen hardnekkige vlekken.

Bescherm je tafelblad met HMK S234 Vlekstop – Top-Effect

HMK S234 Vlekstop – Top-Effect is een gebruiksklaar impregneermiddel dat speciaal is ontwikkeld om natuurstenen tafelbladen te beschermen tegen vlekken. Dit product dringt diep door in de poriën van het steenoppervlak en vormt een onzichtbare beschermlaag. Hierdoor worden vloeistoffen afgestoten en krijgen vlekken geen kans om in het steen door te dringen. Dit maakt het schoonmaken van het tafelblad eenvoudiger en voorkomt langdurige schade. Het product is geschikt voor alle soorten natuursteen, zoals graniet, marmer, kalksteen en leisteen. Voor het beste resultaat moet het tafelblad eerst grondig worden gereinigd en droog zijn voordat HMK S234 wordt aangebracht. Breng het product gelijkmatig aan met een schone doek of kwast en laat het ongeveer 24 uur intrekken. Hierna is het tafelblad optimaal beschermd tegen vlekken en vervuiling.

Moeller Stone Care

HMK S234 Vlekstop – Top-Effect

Normale prijs €19,95
Inclusief BTW.

HMK S234 Vlekstop biedt onzichtbare bescherming tegen vlekken op natuurstenen tafelbladen. Geschikt voor alle natuursteen.