Hoe bescherm je dubbelhardgebakken tegels tegen dagelijkse slijtage?

Dagelijkse slijtage en vuil op dubbelhardgebakken tegels

Dubbelhardgebakken tegels zijn zeer duurzaam en worden vaak gebruikt in drukbezochte ruimtes zoals keukens, gangen en badkamers. Ondanks hun sterkte kunnen deze tegels na verloop van tijd slijtage en vuilophoping vertonen door dagelijks gebruik. Dit kan hun mooie uitstraling aantasten en moeilijk te reinigen vlekken veroorzaken. Veel schoonmaakmiddelen zijn niet geschikt voor deze tegels en kunnen zelfs schade veroorzaken. Het is daarom belangrijk om een product te gebruiken dat speciaal is ontworpen om dubbelhardgebakken tegels effectief te reinigen en te beschermen tegen dagelijkse slijtage.

Bescherm je dubbelhardgebakken tegels met HMK P315 Porcelanato Onderhoudsreiniger

HMK P315 Porcelanato Onderhoudsreiniger is ideaal voor het reinigen en beschermen van dubbelhardgebakken tegels. Deze reiniger verwijdert vuil, stof en vet zonder het oppervlak te beschadigen. Voor gebruik moet je de fles goed schudden. Verdun de reiniger met water volgens de instructies op de verpakking. Breng het mengsel aan op de tegels met een dweil of mop en laat het enkele minuten inwerken. Veeg daarna de vloer droog met een schone doek of mop. Deze behandeling zorgt ervoor dat je tegels dagelijks schoon en beschermd blijven tegen slijtage en vuil. Regelmatig gebruik van HMK P315 helpt de tegels in topconditie te houden en hun levensduur te verlengen.

Moeller Stone Care

HMK P315 porcelanato onderhoudsreiniger

Normale prijs €13,95
Inclusief BTW.

HMK P315 Porcelanato Onderhoudsreiniger beschermt dubbelhardgebakken tegels tegen slijtage en vuil. Eenvoudig in gebruik, langdurige bescherming.