Behoud van de Natuurlijke Look van Linoleum

Zorg voor Linoleumvloeren

Linoleum is een natuurlijk vloermateriaal dat populair is vanwege zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het behouden van de natuurlijke uitstraling van linoleum kan echter uitdagend zijn. Vlekken en vuil kunnen zich ophopen en zonder juiste behandeling kan de vloer zijn glans verliezen en er dof uitzien. Bovendien kunnen sommige schoonmaakmiddelen resten achterlaten, wat de natuurlijke schoonheid van de vloer vermindert. Het is dus essentieel om een reinigingsmiddel te gebruiken dat effectief reinigt zonder schadelijke residuen achter te laten, en dat de vloer in topconditie houdt.

Forbo Cleaner als Oplossing

Forbo Cleaner is ontworpen om aan deze behoefte te voldoen. Als een pH-neutraal reinigingsmiddel is het zacht genoeg voor dagelijks gebruik op linoleumvloeren. Het verwijdert effectief vuil en vet zonder de natuurlijke uitstraling van de vloer aan te tasten. Daarnaast laat Forbo Cleaner geen residuen achter, waardoor de vloer na elke schoonmaakbeurt zijn natuurlijke glans behoudt. Dit product is eenvoudig in gebruik: een mengsel van twee maatdopjes per vijf liter water is voldoende om linoleum schoon te maken en te beschermen, waardoor het ideaal is voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

Forbo

Forbo Cleaner

Normale prijs €14,95
Inclusief BTW.

Forbo Cleaner behoudt de natuurlijke uitstraling van uw linoleumvloeren, reinigt effectief zonder residu achter te laten.