De beste manier om houten meubels zijdeglans te geven

Houten meubels zonder glans

Houten meubels kunnen na verloop van tijd hun glans verliezen door dagelijks gebruik, stof en schoonmaakmiddelen. Dit maakt ze er dof en onverzorgd uitzien. Veel mensen willen hun houten meubels een mooie zijdeglans geven, maar weten niet welk product ze daarvoor moeten gebruiken. Gewone schoonmaakmiddelen en meubelsprays bieden niet de gewenste afwerking en kunnen het hout zelfs beschadigen. Vooral in woonkamers en slaapkamers is het belangrijk dat meubels er netjes en verzorgd uitzien. Een goede oplossing is nodig om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden en te verbeteren.

Bereik een zijdeglans met Floorservice Hardwasolie FF Topfinish

Floorservice Hardwasolie FF Topfinish is ideaal voor het geven van een zijdeglans afwerking aan houten meubels. Deze hardwasolie is speciaal ontwikkeld voor houten oppervlakken en biedt een duurzame bescherming en glans. Het gebruik van Floorservice Hardwasolie is eenvoudig. Reinig eerst het meubelstuk grondig om stof en vuil te verwijderen. Breng vervolgens een dunne laag hardwasolie aan met een zachte doek of borstel. Laat de olie intrekken en droog volgens de instructies op de verpakking. Polijst daarna het oppervlak tot een mooie zijdeglans ontstaat. Voor een optimaal resultaat, breng je een tweede laag aan nadat de eerste volledig is gedroogd. Deze behandeling zorgt ervoor dat je houten meubels er prachtig uitzien en beschermd zijn tegen dagelijks gebruik.

Floorservice

Floorservice Hardwasolie FF Topfinish

Normale prijs €69,95
Inclusief BTW.

Floorservice Hardwasolie FF Topfinish geeft houten meubels een mooie zijdeglans en beschermt ze tegen dagelijks gebruik. Eenvoudig aan te brengen.