Wat is de beste manier om een veilige en schone sportvloer te behouden?

Hoe zorg je voor een veilige en schone sportvloer in gymzalen en sportzalen?

Sportvloeren in gymzalen en sportzalen worden intensief gebruikt. Dagelijkse activiteiten zoals rennen, springen en spelen zorgen voor vuil en slijtage. Een schone sportvloer is belangrijk voor de veiligheid en prestaties van sporters. Vuil en stof kunnen de vloer glad maken, wat leidt tot een groter risico op uitglijden en vallen. Bovendien kan het gebruik van ongeschikte schoonmaakmiddelen de vloer beschadigen, waardoor deze sneller slijt en er dof uitziet. Het is daarom essentieel om een schoonmaakmiddel te gebruiken dat vuil effectief verwijdert en tegelijkertijd de vloer beschermt en onderhoudt. Hierdoor blijft de sportvloer veilig en in optimale conditie.

Dr. Schutz PU Reiniger voldoet aan de veiligheidsnormen en houdt sportvloeren schoon en veilig

Dr. Schutz PU Reiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van sportvloeren. Dit product voldoet aan de veiligheidsnormen en zorgt ervoor dat sportvloeren schoon en veilig blijven. Het reinigt effectief zonder plakkerige resten achter te laten, waardoor de vloer zijn grip behoudt en er geen gladde plekken ontstaan. Voor dagelijks gebruik meng je 50 ml Dr. Schutz PU Reiniger met 10 liter water. Breng de oplossing aan met een mop en veeg de vloer grondig schoon. Bij hardnekkig vuil kan een hogere concentratie worden gebruikt. Dr. Schutz PU Reiniger is geschikt voor alle PU-gecoate sportvloeren en verlengt de levensduur van de vloer. Regelmatig gebruik helpt om de sportvloer in topconditie te houden, wat de veiligheid en prestaties van de sporters ten goede komt.

Dr. Schutz

Dr. Schutz PU reiniger

Normale prijs €13,95
Inclusief BTW.

Dr. Schutz PU Reiniger zorgt voor veilige en schone sportvloeren. Voldoet aan veiligheidsnormen en laat geen plakkerige resten achter.