Waarom is pH-neutrale zeep belangrijk voor houten vloeren?

Waarom moet je pH-neutrale zeep gebruiken voor houten vloeren?

Houten vloeren zijn gevoelig voor beschadigingen door agressieve schoonmaakmiddelen. Het gebruik van producten met een hoge of lage pH-waarde kan de beschermende olie op de vloer aantasten, waardoor het hout kwetsbaar wordt voor krassen, vlekken en uitdroging. Dit is vooral een probleem in drukbezochte ruimtes waar de vloer intensief wordt gebruikt. Het is belangrijk om een reinigingsmiddel te gebruiken dat mild is en de natuurlijke eigenschappen van het hout behoudt. Een pH-neutrale zeep zorgt ervoor dat de vloer effectief gereinigd wordt zonder de olie te beschadigen of te verwijderen.

Bescherm je vloeren met Dr. Schutz Houtzeep

Dr. Schutz Houtzeep is een speciaal ontwikkeld reinigings- en onderhoudsmiddel voor geoliede parket- en kurkvloeren. Dit product heeft een neutrale pH-waarde, wat betekent dat het zacht is voor het hout en de beschermende olie niet aantast. Dr. Schutz Houtzeep reinigt niet alleen grondig, maar verzorgt de vloer ook door een beschermende laag achter te laten. Voor dagelijks gebruik meng je 50-100 ml Houtzeep met 8-10 liter water. Maak de vloer schoon met een uitgewrongen dweil en vermijd plasjes. Regelmatig schoonmaken met Dr. Schutz Houtzeep verhoogt het weerstandsvermogen van de vloer en houdt deze in optimale conditie. Dit product is ideaal voor sterk belaste ruimten en helpt kleine beschadigingen te voorkomen.

Dr. Schutz

Dr. Schutz Houtzeep

Normale prijs €14,95
Inclusief BTW.

Dr. Schutz Houtzeep reinigt en beschermt houten vloeren. Neutrale pH-waarde voorkomt schade, geschikt voor dagelijks gebruik.