Veilig Schoonmaken van Linoleum zonder Schade

Waarom Linoleum Speciale Zorg Nodig Heeft

Linoleum is een populaire keuze voor vloerbedekking dankzij zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Maar linoleumvloeren zijn gevoelig voor beschadigingen door agressieve schoonmaakmiddelen. Veel van deze producten bevatten chemicaliën die de beschermlaag van linoleum kunnen aantasten, wat leidt tot dofheid en verhoogde slijtage. Hierdoor kan de levensduur van de vloer aanzienlijk worden verkort en kunnen er onnodige kosten ontstaan voor reparatie of vervanging.

Hoe Dr. Schutz Actief Reiniger R280 Helpt

Dr. Schutz Actief Reiniger R280 biedt een veilige en effectieve oplossing voor het reinigen van linoleumvloeren zonder risico op schade. Deze reiniger is speciaal ontwikkeld om grondig te reinigen zonder de fabrieksbescherming te verstoren. Het product verwijdert effectief sterke vervuiling en vet, terwijl het toch zacht blijft voor zowel de vloer als de huid. Daarnaast is het geschikt voor diverse oppervlakken, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

Dr. Schutz

Dr. Schutz Actief reiniger R280

Normale prijs €11,95
Inclusief BTW.

Dr. Schutz Actief reiniger R280 zorgt voor een grondige reiniging zonder de afwerking van uw linoleumvloer te beschadigen. Ideaal voor gevoelige oppervlakken.