Hoe voorkom je schade aan houten vloeren bij schoonmaken?

Hoe voorkom je schade aan houten vloeren tijdens het schoonmaken?

Houten vloeren zijn een mooie toevoeging aan elk huis, maar ze vereisen zorgvuldige reiniging om schade te voorkomen. Het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen kan de afwerking van de vloer aantasten, waardoor deze dof en kwetsbaar wordt. Vooral geoliede vloeren hebben specifieke verzorging nodig om hun bescherming en glans te behouden. Veel huishoudelijke schoonmaakmiddelen zijn te sterk voor houten vloeren en kunnen leiden tot krassen en verkleuring. Dit probleem komt vooral voor in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers en gangen, waar de vloer dagelijks veel te verduren heeft.

Bescherm je vloeren met Dr. Schutz Houtzeep

Dr. Schutz Houtzeep is speciaal ontwikkeld om geoliede houten vloeren veilig en effectief te reinigen en te onderhouden. Dit product reinigt niet alleen grondig, maar verzorgt de vloer ook door een beschermende laag achter te laten. Voor dagelijks gebruik meng je 50-100 ml Houtzeep met 8-10 liter water. Maak de vloer schoon met een uitgewrongen dweil en vermijd plasjes. Regelmatig gebruik van Dr. Schutz Houtzeep verhoogt het weerstandsvermogen van de vloer en houdt deze in optimale conditie. Dit product is ideaal voor sterk belaste ruimten en helpt kleine beschadigingen te voorkomen. Dr. Schutz Houtzeep is verkrijgbaar in flacons van 750 ml en jerrycans van 5 liter, geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken.

Dr. Schutz

Dr. Schutz Houtzeep

Normale prijs €14,95
Inclusief BTW.

Dr. Schutz Houtzeep beschermt houten vloeren tijdens het schoonmaken. Reinigt en onderhoudt zonder schade, geschikt voor dagelijks gebruik.