Hoe reinig je rubberen vloeren zonder grijze resten?

Hoe voorkom je grijze resten op rubberen vloeren na het schoonmaken?

Rubberen vloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid, veerkracht en onderhoudsgemak. Ze worden vaak gebruikt in sporthallen, kinderdagverblijven en werkplaatsen. Echter, het schoonmaken van rubberen vloeren kan soms leiden tot ongewenste grijze resten. Dit probleem ontstaat vaak door het gebruik van ongeschikte schoonmaakmiddelen die niet goed afspoelen, waardoor een doffe, grijze laag op de vloer achterblijft. Dit ziet er niet alleen onverzorgd uit, maar kan ook de veiligheid beïnvloeden doordat de vloer glad wordt. Het is daarom belangrijk om een reinigingsmiddel te kiezen dat effectief schoonmaakt zonder grijze resten achter te laten.

Gebruik Dr. Schutz PU Reiniger, die geen grijze resten achterlaat en je rubberen vloeren schoon en helder houdt

Dr. Schutz PU Reiniger is de ideale oplossing voor het reinigen van rubberen vloeren. Dit product is speciaal ontwikkeld om vuil en vet effectief te verwijderen zonder grijze resten achter te laten. Voor dagelijks gebruik meng je 50 ml Dr. Schutz PU Reiniger met 10 liter water. Breng de oplossing aan met een mop en veeg de vloer grondig schoon. Bij hardnekkig vuil kan een hogere concentratie van het product worden gebruikt. Dr. Schutz PU Reiniger is geschikt voor alle rubberen vloeren en zorgt ervoor dat de vloeren er altijd schoon en helder uitzien. Regelmatig gebruik helpt om de vloer in optimale conditie te houden en verlengt de levensduur van de vloer.

Dr. Schutz

Dr. Schutz PU reiniger

Normale prijs €13,95
Inclusief BTW.

Dr. Schutz PU Reiniger verwijdert vuil van rubberen vloeren zonder grijze resten achter te laten. Geschikt voor dagelijks gebruik.