Hoe maak je geoliede parketvloeren schoon zonder schade?

Hoe reinig je geoliede parketvloeren zonder ze te beschadigen?

Geoliede parketvloeren zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Echter, het schoonmaken van deze vloeren kan lastig zijn. Gebruik je de verkeerde schoonmaakmiddelen, dan kun je de olie beschadigen en de vloer er dof uit laten zien. Dit is vooral een probleem in drukbezochte ruimtes waar de vloer intensief wordt gebruikt. Het is belangrijk om een product te gebruiken dat speciaal is ontworpen voor geoliede vloeren om zowel vuil te verwijderen als de vloer te onderhouden.

Zachte en effectieve reiniging met Dr. Schutz Houtzeep

Dr. Schutz Houtzeep is een hoogwaardige reiniger en onderhoudsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor geoliede parket- en kurkvloeren. Het product combineert reiniging en onderhoud in één stap, wat zorgt voor een efficiënte verzorging van je vloer. Voor dagelijks gebruik meng je 50-100 ml Houtzeep met 8-10 liter water. Maak de vloer schoon met een uitgewrongen dweil en vermijd plasjes. Regelmatig schoonmaken met Dr. Schutz Houtzeep verhoogt het weerstandsvermogen van de vloer en houdt deze in optimale conditie. Dit product is ideaal voor sterk belaste ruimten en helpt kleine beschadigingen te voorkomen.

Dr. Schutz

Dr. Schutz Houtzeep

Normale prijs €14,95
Inclusief BTW.

Dr. Schutz Houtzeep beschermt je parketvloer bij reiniging. Neutrale pH-waarde, voorkomt schade en behoudt natuurlijke uitstraling.