Hoe houd je PU-gecoate vloeren dagelijks schoon?

Dagelijkse reiniging van PU-gecoate vloeren zonder resten achter te laten

PU-gecoate vloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en glanzende afwerking. Ze worden vaak gebruikt in huizen, kantoren en sporthallen. Echter, het dagelijks schoonmaken van deze vloeren kan een uitdaging zijn. Veel schoonmaakmiddelen laten plakkerige resten achter of maken de vloer dof. Bovendien kunnen agressieve schoonmaakmiddelen de PU-coating beschadigen, wat leidt tot een kortere levensduur van de vloer. Het vinden van een geschikt schoonmaakmiddel dat de vloer effectief reinigt zonder resten achter te laten, is daarom essentieel. Dagelijkse reiniging moet eenvoudig zijn en de glans van de vloer behouden zonder dat er een grijze film ontstaat.

Gebruik Dr. Schutz PU Reiniger voor dagelijkse reiniging zonder plakkerige resten

Dr. Schutz PU Reiniger is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van PU-gecoate vloeren. Deze reiniger verwijdert effectief vuil en vet zonder plakkerige resten achter te laten. Hierdoor blijft de vloer glanzend en schoon. Het product is eenvoudig in gebruik: meng 50 ml PU Reiniger met 10 liter water voor dagelijkse reiniging. Bij gebruik van een automatische schoonmaakmachine kan de concentratie worden verlaagd tot 25 ml per 10 liter water. Dr. Schutz PU Reiniger is geschikt voor alle vloeren met een PU-coating en zorgt ervoor dat de vloer er altijd als nieuw uitziet. Regelmatig gebruik van deze reiniger verlengt de levensduur van de vloer en behoudt de glans.

Dr. Schutz

Dr. Schutz PU reiniger

Normale prijs €13,95
Inclusief BTW.

Dr. Schutz PU Reiniger zorgt voor dagelijkse reiniging van PU-gecoate vloeren zonder plakkerige resten. Ideaal voor glanzende vloeren.