De beste manier om kurkvloeren te onderhouden

Hoe onderhoud je geoliede kurkvloeren het beste?

Geoliede kurkvloeren zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Echter, het onderhouden van deze vloeren kan een uitdaging zijn. Kurkvloeren kunnen snel vuil en beschadigd raken, vooral in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers en gangen. Het is essentieel om de juiste reinigings- en onderhoudsproducten te gebruiken om de vloer in optimale conditie te houden zonder de olie te beschadigen. Veel huishoudelijke schoonmaakmiddelen zijn te agressief en kunnen de olie verwijderen, waardoor de vloer kwetsbaar wordt voor verdere schade.

Grondige reiniging en bescherming met Dr. Schutz Houtzeep

Dr. Schutz Houtzeep is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van geoliede parket- en kurkvloeren. Dit product combineert effectieve reiniging met bescherming, waardoor de levensduur van de vloer wordt verlengd. Voor dagelijks gebruik meng je 50-100 ml Houtzeep met 8-10 liter water. Maak de vloer schoon met een uitgewrongen dweil en vermijd plasjes. Regelmatig schoonmaken met Dr. Schutz Houtzeep verhoogt het weerstandsvermogen van de vloer en houdt deze in optimale conditie. Dit product is ideaal voor sterk belaste ruimten en helpt kleine beschadigingen te voorkomen. Dr. Schutz Houtzeep is verkrijgbaar in flacons van 750 ml en jerrycans van 5 liter, wat het geschikt maakt voor zowel kleine als grote oppervlakken.

Dr. Schutz

Dr. Schutz Houtzeep

Normale prijs €14,95
Inclusief BTW.

Dr. Schutz Houtzeep biedt dagelijkse reiniging voor kurkvloeren. Reinigt en beschermt zonder schade. Neutrale pH-waarde.